نمایشگاه بازرگانی بینالمللی و منطقهای خلیج فارس از دوم اسفندماه سال جاری به مدت پنج روز در محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود.
"حمیدرضا اخوان" روز سهشنبه در نشستی با خبرنگاران، ازاین نمایشگاه به عنوان شناسنامه رسمی منطقهای و فرصتی مناسب در عرصه بازاریابی و فرهنگ سازی ماندگاری نام خلیج فارس در نزد افکار عمومی جهانی نام برد.
مدیرعامل شرکت مشاوران و طراحان نمایشگاهی، تلاش یک ساله بخش خصوصی برای برگزاری گسترده نمایشگاه را مورد توجه قرار داد و از بیتوجهی بخش دولتی نسبت به برگزاری و مشارکت در این نمایشگاه انتقاد کرد.
وی با بیان اینکه خلیج فارس شاهرگ حیاتی اقتصاد جهان است، بر اهمیت منحصر بفرد این نمایشگاه در بازار جهانی تاکید کرد.
اخوان ادامه داد: تاکنون 70 شرکت داخلی درخواست حضور در نمایشگاه را دادهاند که مشارکت 35 شرکت قطعی شده است.
به گزارش ایرنا، رییس ستاد برگزاری نمایشگاه بازرگانی بینالمللی و منطقهای خلیج فارس از 17 کشور از حوزه خلیج فارس، کانادا، انگلستان، فرانسه، چین، سنگاپور و مالزی به عنوان شرکتکنندگان در این نمایشگاه نام برد.
وی گفت: همزمان با برپایی نمایشگاه، کشورهای عربستان، امارات، کویت ، قطر، بحرین و عمان هر کدام یک هیات رییسه 13 نفره را برای انجام گفت وگو و رایزنیهای بازرگانی به نمایشگاه اعزام میکنند.
به گفته وی، این گروه اقتصادی شامل نمایندگان وزارتخانههای بازرگانی راه و ترابری، صنایع و معادن و خارجه، سازمانهای گمرک، بیمه، بانک مرکزی، سرمایهگذاری و اتاقهای بازرگانی این کشورها هستند.
اخوان از کشور عراق به عنوان میهمان ویژه نمایشگاه نام برد و گفت: حضور هیات عراقی در نمایشگاه فرصت مناسبی را برای بخشهای خصوصی و دولتی کشور در جهت گسترش بازارهای صادراتی ایران فراهم کرده است.
رییس ستاد برگزاری نمایشگاه با دعوت از فعالان بخش دولتی وخصوصی درزمینه صادرات و بازرگانی حضور فعالتر آنها در این نمایشگاه را خواستار شد.
در ادامه این نشست مدیر کمیته خبری نمایشگاه بر نقش محوری خلیج فارس در اقتصاد و مناسبات تجاری منطقهای تاکید کرد و گفت: بررسی نقش منطقهای خلیج فارس به عنوان نقطه محوری حمل و نقل بینالمللی و استراتژیک ترانزیت کالا از هدفهای مهم برپایی نمایشگاه است.
"حمید کهنسال" افزود: جذب سرمایه و کمک به امر صادرات و واردات، ایجاد بازار فروش برای کالاهای صنعتی در داخل کشور و کشورهای تازه استقلال یافته آسیای میانه، ارایه توانمندیهای کشورهای حاشیه خلیج فارس و خاورمیانه در کنار توانمندیهای کشورهای اروپایی از دیگر اهداف مورد نظر در تشکیل نمایشگاه مورد توجه قرار گرفتهاند.
وی گفت:خدمات فنی و مهندسی و بازرگانی، کیفیت استاندارد، سنجش و توزین، فناوری و خدمات بانکداری، بیمه، بازار سرمایه و صادرات، بازاریابی بین المللی و تبلیغات، ماشینآلات صنعتی، تجهیزات و مواد اولیه و صنعت برق از جمله گروه کالاهای قابل عرضه در نمایشگاه است.
رییس کمیته ستاد خبری نمایشگاه از صنایع دارویی، پزشکی و بیمارستانی، معدن، فلزات، فولاد، آلومینیوم و صنایع وابسته، صنایع غذایی، کشاورزی - شیلات، صنعت نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع دریایی، گردشگری، حمل ونقل بین المللی و ترانزیت کالا، بستهبندی و تکنولوژی و تجهیزات زیباسازی و فضای سبز از دیگر گروههای کالایی عنوان کرد که در نمایشگاه عرضه میشود.
|