مدیران غرفههای کشورهای عربستان، قطر، کویت، عمان، سوریه، لبنان، سطح فرهنگی، فضای وسیع و حضور کشورهای متعدد در بازار جهانی کتاب نمایشگاه کتاب تهران را قابل توجه ارزیابی کردند.
"عبدالرحمن الزر بن" مسئول غرفه عربستان درباره نمایشگاه کتاب تهران ، گفت: مسئولین این نمایشگاه با برخورد خوب با ما همراهی کرده و بازدید و استقبال مردم نیز چشمگیر است.
به عقیده وی، هر نمایشگاه به اقتضای بانی آن، ممیزیهای خاص خود را دارد و از این بابت شرکتکنندگان نیز تابع مقررارت و ضوابط هستند.
مدیر غرفه کویت نیز با اشاره به استقبال گسترده مردم و فضای وسیع غرفههای سپرده شده به شرکتکنندگان در بازار جهانی کتاب و مقایسه نمایشگاه بینالمللی تهران با دیگر نمایشگاههای جهانی،گفت:این نمایشگاه از وسعت و عظمت بیشتری نسبت به سایر نمایشگاه برخوردار است.
وی، فارسی بودن زبان مردم ایران را دلیل فروش کمتر کتب عربی در این نمایشگاه دانست.
"عبدالناصر انصاری" مدیر مطبوعات قطر همچنین، حضور جمعی کشورهای عربی در نمایشگاه کتاب تهران را دلیلی برارتقای سطح تعامل فرهنگی کشورهای خاورمیانه و حاشیه خلیج فارس عنوان کرد.
مدیر غرفه عمان هم درباره نمایشگاه کتاب تهران گفت: در نمایشگاههای بسیاری از کشورها مختلف شرکت کردم اما نمایشگاه تهران بزرگترین نمایشگاه کتاب در میان آنهاست.
وی افزود: نمایشگاه فرانکفورت از وسعت زیادی برخوردار بوده اما تعداد بازدید کنندگان در نمایشگاه کتاب تهران بسیار بیشتر از آنجاست.
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا 23 اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاهها برپا است .
|