English | فارسی | عربی 
   ParsTradeShow تماس با   ParsTradeShow صفحه نخست   ParsTradeShow راهنمای استفاده از
 
  صفحه نخست   فهرست شرکتها   نمايشگاهها   نگارخانه ها   اخبار   درباره ما  
ورود اعضا  ثبت نام
 
 

بازگشت به صفحه فهرست اخبار
 معاون فرهنگی وزیر ارشاد در مراسم پایانی نمایشگاه کتاب:
 اخبار سال

 گروههای خبری
استانی
خارجی
صنعتی
فرهنگی
هنری
 
۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۹
5 میلیون ‌و 300هزار نفر از نمایشگاه کتاب تهران دیدن کردند

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از بازدید پنج میلیون ‌و 300هزار نفر از بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد.

 

به گزارش خبرنگار بخش کتاب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محسن پرویز در مراسم پایانی بیست‌وسومین نمایشگاه کتاب تهران که امروز (شنبه، 25 اردیبهشت) در مصلا برپا شد، تعداد نهادهای درگیر در برگزاری این دوره از نمایشگاه کتاب را 47 نهاد عنوان کرد و با قدردانی از آن‌ها، گفت: با وجود این‌که مسؤولان مصلا تلاش دارند شرایط خوبی فراهم کنند، در مکانی که بخش‌هایی از آن در حال ساخت‌وساز است، قطعا کمبودهایی وجود دارد؛ ولی ما کمبود و مزیت‌ها را می‌سنجیم و اگر مزایا بیش‌تر بود، اقدام به برگزاری نمایشگاه می‌کنیم.

 

او تأکید کرد: مصلای بزرگ امام خمینی (ره) مزیت‌های زیادی دارد و‌ مهم‌ترین آن‌ها، همکاری مسؤولان این مکان با برگزارکنندگان نمایشگاه است.

 

پرویز ادامه داد: شاید برای مسؤولان مصلا راحت‌تر باشد که بگویند این محل در حال ساخت‌وساز است و نمایشگاه فقط می‌تواند از محل شبستان استفاده کند، آن‌وقت امکان استقرار تمام ناشران در شبستان وجود ندارد و نمایشگاه برگزار نمی‌شود؛ اما خوشبختانه این‌گونه نیست و مسؤولان مصلا با ما همکاری زیادی داشته‌اند.

 

رییس بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور پرشور و گسترده‌ی مردم در نمایشگاه کتاب را نشان از رغبت و تمایل مردم به کتاب و کتاب‌خوانی دانست و تأکید کرد: با وجود این‌که مراجعه‌کنندگان از نمایشگاه امسال رضایت‌مندی خوبی داشته‌اند، در کنار تلاش‌های فراوانی که برای برگزاری نمایشگاه کتاب صورت گرفت، مشکلاتی هم وجود داشت که فکر می‌کنم ارزیابی درست پس از کنار هم قراردادن نکات مثبت و منفی درخواهد آمد.

 

این مقام مسؤول در ادامه به رویکردهای فرهنگی سفرهای استانی هیأت دولت در دور سوم اشاره کرد و گفت: امسال که دولت به فرهنگ بیش از پیش پرداخته است، تقاضا دارم در جلسات استانی خود به نوسازی و به‌سازی صنعت نشر توجه کند و برای بهبود وضعیت شبکه‌ی توزیع ناکارآمد فعلی کتاب با دادن وام کم‌بهره به تعبیه‌ی محل‌های مناسب عرضه‌ی کتاب کمک کند.

 

محسن پرویز گفت: سال گذشته، 61هزار عنوان کتاب در کشور منتشر شد و در شرایطی که سال پرهیجانی را پشت سر گذاشتیم، پنج‌هزار عنوان کتاب بیش از سال قبل‌تر منتشر شد.

 

او در ادامه خواستار توجه به دغدغه‌های نویسندگان داخلی و رفع آن‌ها شد و گفت: نویسنده‌ای با من صحبت می‌کرد و می‌گفت که یک خانه‌ی 50 متری دارد و باید در همان خانه با حضور فرزندان و عروس و داماد رمان بنویسد. آیا نمی‌شود بودجه‌ای تخصیص دهیم که برای این نویسندگان برگزیده دفتر کار احداث کنیم و بعد با اقساط به آن‌ها بفروشیم؟

 

پرویز اضافه کرد: ما در عرصه‌ی نشر توانمندی‌های فراوانی داریم. گاهی در استان‌ها اهالی پژوهش و تحقیق به من مراجعه می‌کنند و من متوجه می‌شوم شرایط برای فعالیت آن‌ها فراهم نیست.

 

او با تأکید بر حمایت‌ دولتی از بخش فرهنگ در همه‌ی کشورهای دنیا، به مسأله‌ی گرانی کاغذ اشاره کرد و از رییس‌جمهور خواست با توجه ویژه به کارخانه‌های تولید کاغذ، تلاش و برنامه‌ریزی‌هایی برای کاهش قیمت کاغذ انجام شود.

 

معاون فرهنگی وزیر ارشاد همچنین گفت: ناشران کشور سه سال است که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وام دریافت نکرده‌اند، اقتصاد نشر ضعیف است و کل بودجه‌ی این بخش 600میلیارد تومان است و در عمل کتاب‌فروشان و ناشران با این بودجه کار می‌کنند.

 

او متذکر شد: ضعیف‌ بودن اقتصاد نشر باعث می‌شود فعالیت در این بخش برای سرمایه‌گذاران خصوصی به‌صرفه نباشد و وقتی صرفه‌ی اقتصادی در این بخش وجود نداشته باشد، بخش دولتی وارد عمل می‌شود.

منبع : ایسنا
خبر قبلخبر بعد
دستگاه حضور و غياب
آموزش ويولن، سلفژ، تنظيم و آهنگ سازي
سايت ساز كارا - ابزار طراحي سايت
بنياد نيكوكاري رايحه
نرم افزار مديريت ارتباط با مشتري - KARACRM
دستگاه حضور و غياب
دستگاه حضور و غياب ارزان
نرم ا فزار انبارداري
دستگاه حضور و غياب
نرم افزار CRM
قفل كابينتي - استخري
نرم افزار مدرسه
دستگيره اثرانگشتي - كارتي
دستگاه كنترل تردد
طراحي سايت
گيت ورود و خروج
نرم افزار حضور و غياب تحت وب
اپ موبايل حضور و غياب