فرانجیالی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا در برلین گفت: بر اساس اطلاعات ما، نتایج گردشگری و توریسم در ایران در سال گذشته مثبت بوده است و ما شاهد افزایش شمار گردشگران در این کشور هستیم.
دبیرکل سازمان جهانی گردشگری در عین حال افزود: اما چنین به نظر میرسد که گردشگری در ایران فقط به توریسم منطقهای محدود است، بدین خاطر من انتظار دارم که در آینده از کشورهای دورتر نیز میهمان و گردشگر به ایران سفر کند.
فرانجیالی تاکید کرد: ایران از ظرفیت بسیار قابل توجهی در بخش گردشگری برخوردار است و ما چند سال پیش نیز یک "طرح جامع" برای ایران تهیه و ارایه کردیم اما صرفا بخش کوچکی از این ظرفیت تاکنون استفاده شده است.
دبیر کل سازمان جهانی گردشگری گفت: ظرفیت بالقوه رشد گردشگری در ایران بسیار زیاد است و باید مورد استفاده قرار گیرد.
فرانجیالی در پاسخ به اینکه اولویتها و نیازهای ضروری برای بهبود گردشگری در ایران چیست؟ اظهار داشت: با وجود مشکلات زیاد، ما شاهد پیشرفت های قابل توجهی در مسایل زیربنایی گردشگری هستیم، اما باید هنوز کوششی بیشتری درباره کیفیت سرویسدهی انجام شود.
دبیرکل سازمان جهانی گردشگری افزود: من ایران را میشناسم و با بسیاری از زنان و مردان ایرانی دیدار و صحبت کردهام و مطمئن هستم که اگر گردشگر بتواند امکان سفر به ایران را داشته باشد و تماس مستقیم با این کشور برقرار کند، ذهنیت وی نسبت به ایران نیز تغییر خواهد کرد.
فرانجیالی گفت: گردشگر این قابلیت را دارد که با تماس مستقیم با مردم یک کشور این ذهنیت را متحول کند.
فرانجیالی در پاسخ به اینکه سازمان جهانی گردشگری چه کمکی میتواند در بخش بازاریابی و دیگر امور مربوط به گردشگری ایران بکند؟ اظهار داشت: این سازمان در رابطه با فن تبلیغات و قابلیت بازاریابی میتواند کمک کند.
دبیرکل سازمان جهانی گردشگری افزود: اما ما نمیتوانیم فعالیت خود را صرفا بر روی یک کشور متمرکز کنیم، زیرا با اعتراض دیگر کشورها مواجه می شویم.
فرانجیالی تاکید کرد: در عین حال ما تمام اطلاعات در رابطه با تحول بازار گردشگری، کیفیت بهبود قابلیت گردشگری از طریق بازاریابی و تبلیغات را به ایران ارایه کردهایم.
دبیر کل سازمان جهانی گردشگری در پاسخ به اینکه آیا میزان اجرای طرح جامع ارایه شده به ایران رضایت بخش است؟ گفت: این طرح به طور کامل اجرا نشده است و ما از دولت جدید خواستاریم که اجرای کامل آن را در دستور کار خود قرار دهد.
فرانجیالی افزود: این طرح نه فقط در سطح ملی بلکه باید در سطح استانی و منطقهای نیز به اجرا گذاشته شود.
دبیرکل سازمان جهانی گردشگری درباره مذاکرات و ارتباط خود با مقامات ایرانی گفت: ما یک کنفرانس مهم بینالمللی در مورد گردشگری و صنایع دستی تدارک دیدهایم که قرار است اواسط ماه می(اردیبهشت ماه) در تهران برگزار شود.
چهلمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و جهانگردی در برلین (ای.تی.بی.) که روز چهارشنبه با حضور "میشاییل گلوس" وزیر اقتصاد آلمان و بیش از 10 هزار و 500 عرضهکننده تازههای گردشگری از 180 کشور و منطقه جهان افتتاح شد، تا روز یکشنبه (فردا) ادامه دارد.
در این نمایشگاه که بزرگترین نمایشگاه گردشگری در نوع خود در جهان است 37 شرکت و دفتر گردشگری و مسافرتی از بخش خصوصی و دولتی ایران با برپایی غرفههایی که متناسب با نوع فرهنگ، سنت و خدمات خود میباشد، حضور دارند.
شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (ایران ایر)، "سازمان گردشگری بینالمللی آزادی"، "مهان ایر"، "ارگ یزد"، "قدس گشت"، "حریر سفر"، "تور دوستان ایران"، "تور گشت ایران"، "تور پارس ایران"، "هتل رستم" و "تبریز سیر" از جمله شرکتهای ایرانی شرکتکننده در این نمایشگاه هستند. |