"رستم ناصری" چهارشنبه درگفت وگو با خبرنگارایرناافزود: سازه نمایشگاهی ازآنجاکه میتواند ویترینی برای ارایه توانمندیهای اقتصادی باشد در تجارت جهانی از تعریفی خاص برخورداراست.
وی اضافه کرد: نورپردازی، سقف، کف، دیواره و تمامی تجهیزات نمایشگاهی در دنیای کنونی تعریف خاص دارد و نمایشگاه دائمی خوزستان فاقد این ویژگی هااست.
ناصری همچنین مشکل اساسی سایت نمایشگاهی خوزستان را مشخص نبودن وضعیت ملکی زمین آن دانست و گفت: با پیگیریهای صورت گرفته تا شهریور ماه امسال زمینی به مساحت 21 هکتار در مجاورت میدان میوه و تره بار شهرداری اهواز برای احداث سایت جدید نمایشگاهی به این شرکت واگذار میشود.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان خوزستان افزود: باواگذاری زمین در نظر است سایت نمایشگاهی منحصر بفرد که متناسب با گستره توانمندی های استان باشد ایجاد تا عقب ماندگیهای قبلی نیز جبران گردد.
وی یادآورشد: با وجود رونق تجارت الکترونیک و پیچیدگی بازارهای اقتصادی ، نمایشگاهها هنوز به عنوان یک رسانه قابلیتها و کارکرد خود را از دست ندادهاند و یکی از عوامل مهم در تصاحب بازارهای هدف به شمار میروند.
ناصری خاطرنشان کرد: کلنگ نمایشگاه تبریز و اهواز در یک زمان درسال 70 زده شد اماآنهایک دهه فعالیت درخشان و پرشتاب را داشتند و سایت نمایشگاهی خوزستان فقط تابلو داشت وهیچگونه فعالیت نمایشگاهی راتاسال 80 درکارنامه خود ثبت نکرد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللیاستان خوزستان گفت: این شرکت از سال 80 تا 84 از وضعیت به نسبت مطلوبی برخوردار بود و برپایی 11 نمایشگاه تخصصی داخلی و دو نمایشگاه خارجی از برنامههای سالجاری این شرکت خواهد بود.
|